Våra tjänster – Yrkesgrupper

Home Om Oss Våra tjänster – Yrkesgrupper

Kock – Om ni har behov av kockar så vet ni hur svårt det är att rekrytera dem idag. Det är helt enkelt brist på duktiga kockar. Våra kockar är välutbildade och de flesta är erfarna, framförallt inom det internationella köket, men våra kockar har också specialkunskaper och erfarenhet från andra kök. Vi kan till och med erbjuda er att träffa våra utvalda kockar i Kusadasi och se dem arbeta på plats. Vill ni att de ska vara riktigt förberedda och starta med full fart från första dagen så kan de träna på er meny i vår restaurang innan de åker till Sverige.

 

Servis – Vi vet hur svårt det är att rekrytera servispersonal med den kvalité och den kompetens som krävs, personal som omedelbart kan identifiera gästernas behov och ge dem den förväntade servicen och kvalitén under sitt restaurangbesök.  Den personal vi arbetar med är alltid välutbildad och har erfarenhet. De kommer dessutom från en kultur och har en attityd där kunden och kundens upplevelse är i centrum och där arbetet med service är viktigt och något att vara stolt över, yrkesstolthet helt enkelt.

 

Underhållning – Behöver ni underhållning till restaurangen? Vi kan hjälpa er med trubadurer, DJs och andra artister till er restaurang eller hotell.

Bartenders – Våra väl skolade, erfarna och duktiga bartenders är vana att arbeta under högt tryck och med högt tempo, precis som det skall vara under högsäsong. Klassiska drinkar eller cocktails från den internationella scenen är inga problem. Behöver ni fylla ut med mer personal eller bemanna hela baren? Vi har lösningen och personalen.

 

Receptionspersonal – Receptionen är ofta där det första intrycket skapas för gästen. Ett trevligt och effektivt bemötande kan sätta tonen för hela vistelsen. Vi har välutbildad och erfaren personal som är vana att arbeta i olika miljöer och i olika system som med professionalism bemannar er reception.

Samtlig personal i vårt nätverk har testats för att ha tillräcklig kunskap i Engelska för att kunna utföra sina respektive yrkesuppgifter.